Arbeta med oss

kontorsbild_liten.jpg

Ta mig till Karriärssajten!

Scandisys-teamet är en växande grupp av passionerade medarbetare, alla med stort engagemang i den ständiga utvecklingen av Scandisys som produktägare och byggandet av kund- och användarvärde i resebranschen. Vårt mål att fortsätta utveckla vår arbetsplats, där du kan växa, skratta, känna stolthet och glädje och samtidigt ha tid över till annat viktigt i livet.

Vi drivs inte av att kortsiktiga lösningar, sälja timmar eller tjäna snabba pengar. Vi som utvecklar vårt system värnar om hela processen kring det vi arbetar med, från idé till utveckling, förvaltning, utbildning och användarsupport. Vi vill skapa en plattform, ett ekosystem, genom egen innovation och partnerskap där våra kunder kan växa sin affär. Ytterst finns vi till för att på ett medmänskligt sätt stötta användarna av vårt system i sin vardag.

 I världen vi med glädje och hängivenhet spenderar vår arbetstid, i rör vi oss i stora drag inom följande områden: Affärssystem ifrån Microsoft, Agil projekthantering, Ekonomiska processer i stort, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Huvudbok, Europeiska skattesystem, Business Intelligence, Automatisering, Artificiell intelligens, Integrationer med samarbetspartners som exempelvis betallösningar och webbshopar, .NET och Webbutveckling etc. etc.

Då våra kunder innefattar allt ifrån små företag till större multinationella koncerner kan du säkert tänka dig att vi hanterar stort och smått. Med detta vill vi säga att även om vi inte annonserar efter en speciell tjänst och Du känner att du med din spetskunskap kan tillföra något annat till oss, tveka då inte att ta kontakt och berätta att du finns. Ser vi platsen så skapar vi platsen, om inte direkt så på sikt.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Progrits – en nordisk mjukvarukoncern med ett tiotal entreprenörsdrivna bolag inom Fordon, Resor och E-handel. Detta gör det än tryggare för dig och ökar möjligheten för utveckling både för oss som företag men framförallt för dig som anställd.
Tillsammans har vi skapat en plattform för att på bästa sätt bemöta dig när du nu är nyfiken på att se hur vi kan arbeta tillsammans. Klicka på nedanstående länk för att ta dig till vår karriärssajt. Där kan du ansöka till utannonserade tjänster, men även göra oss medvetna om dig och din kompetens som du vill att vi skall få ta del av genom att på ett enkelt sätt Connecta med oss. Vi ser fram emot att du hör av dig!

Ta mig till Karriärssajten!

 

Kontakta oss

035-165 770