Senior systemutvecklare

Känner du att det är dags att få vara med om något nytt och spännande i ett produktbolag? Ta chansen och hoppa på tåget innan det lämnar perrongen!

Senior systemutvecklare

OM TJÄNSTEN
Vi söker en senior systemutvecklare med ledarambitioner med uppgift att ta fram morgondagens affärstöd för resebranschen med ett internationellt perspektiv.
Du kommer ha en mycket betydelsefull och avgörande roll i att skapa plattformen och dess komponenter för att ge våra kunder bästa möjliga funktion och användarupplevelse. Vi vill att kunderna skall åka i business class med oss.
I din roll har du stora möjligheter till att påverka ditt arbete. Frihet under ansvar är ledordet!

Tveka inte att ringa nedanstående om du vill prata kring tjänsten!

KUNSKAPER
Vi ser att en viktig egenskap är att du vill lära nytt, tillsammans med inställningen att inget är omöjligt. Vi ser att du behöver en gedigen, bred och djup baskunskap som systemutvecklare. Om du är intresserad av eller om en del i ditt nuvarande arbete innefattar arkitekturella frågeställningar på Dynamics 365 är det oerhört intressant.

Tittar man sedan på speciella tekniker och plattformar rör vi oss i huvudsak kring följande områden:
Dynamics 365
.NET
    Webb
    Webbservice
Azure
Dynamics NAV
Dynamics AX
Business Intelligence
    PowerBI

OM SCANDISYS
ScandiSys är ett nischat produktbolag. Som utvecklare hos oss skall du värna om hela processen kring det vi arbetar med, från idé till utveckling, förvaltning och användarsupport. Vi vill skapa en plattform, ett ekosystem, genom egen innovation och partnerskap där våra kunder kan växa sin affär. Företaget tillhör en grupp av företag där entreprenörsskapet har en viktig roll.
ScandiSys är en arbetsplats med sunda värderingar.

För mer information, kontakta Peter Roth, VD: 073-316 57 82.

Sänd din ansökan snarast, vi anställer löpande, till: jobb@scandisys.se
Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Kontakta oss

035-165 770