Många fördelar med Scandisys

iStock_000025517639Medium_ERP.jpg

Komplett ERP-system för administration av resebyråer 

Scandisys ERP-system är ett Mid- och Backoffice-system med alla de funktioner som en resebyrå behöver. Skalbarhet ger fördelen att du får rätt systemstöd för din verksamhet oavsett resebyråns storlek.

Scandisys är baserat på affärssystemet Microsoft Dynamics Axapta, ett modernt affärssystem med direktkopplingar till Microsoft Office. Det innebär att Scandisys ERP även är anpassat för den internationella marknaden med respektive lands legala regelverk.

Scandisys ERP-system håller reda på all information om resan, från bokningsuppgifter (t.ex. AIR, SIR) till statistik och ekonomi. Med all information i ett integrerat system spar du tid och får möjlighet att fokusera på försäljningen och förbättra servicen till dina kunder.

Snabbt och effektivt processflöde

Genom att använda olika bokningsmeddelanden med så mycket information som möjligt, uppnås ett effektivare flöde i processerna. Ingen dubbelregistrering eller periodisk överföring av information behövs när du använder Scandisys – allt sker i realtid vilket eliminerar felkällor.

Kvalitetskontroll ger ökad säkerhet 

Med Scandisys kvalitetkontrolleras automatiskt all information (relevanta datum, giltig destination, etc.).  Alla inköp kan ”matchas” samtidigt mot debitering, t.ex. biljettavstämning, fakturaavstämning, etc. 

God kundservice via webbintegration

Alla typer av resedokument (faktura, resplaner, voucher, etc.) kan mejlas direkt till kunden. Via internetmodulen kan dessutom kunden själv hämta sina dokument och titta på statistik.

Många betalningskanaler ger ökad försäljning

Alla typer av betalningar hanteras enkelt och effektivt i Scandisys ERP-system: kreditkort, faktura, kontant, Bank- och PlusGiro, on-line via Paynova. Scandisys hanterar även banking av producentdebitering.

Bättre beslutsunderlag för resebyråns ledning

Scandisys gör det enkelt att ta fram olika slags rapporter och statistik – beslutsunderlag som ger goda förutsättningar att leda och följa upp byråns utveckling och lönsamhet.

Scandisys möter just dina behov

Genom att Scandisys är skalbart får du ett "skräddarsytt" systemstöd för din verksamhet till ett attraktivt pris. Dessutom står våra utvecklare och övriga medarbetare inom Scandisys till ditt förfogande med all tänkbar kompetens du kan behöva för att utveckla ditt IT-stöd.

För mer information, välkommen att ringa oss på 035-165 770 eller maila till info@scandisys.se.

Kontakta oss

035-165 770